Difference between revisions of "Quant a l'Inkscape"

From Inkscape Wiki
Jump to navigation Jump to search
 
 
(7 intermediate revisions by 3 users not shown)
Line 1: Line 1:
L'Inkscape és una eina de dibuix de codi obert que utilitza el format ''scalable vector graphics'' (SVG)del World Wide Web Consortium ([[W3C]]). Entre les característiques SVG implementades s'inclouen formes bàsiques, camins, text, marcadors, clons, ''alpha blending'', transformacions, gradients, i agrupació. A més l'Inkscape també admet metadades Creative Commons, edició de nodes, capes, operacions complexes amb camins, text-sobre-camí, text-en-forma, i edició XML SVG. També importa diversos formats com EPS, PostScript, JPEG, PNG, BMP, i TIFF i exporta PNG així com múltiples formats vectorials.
{{Moved to the website|about}}


Per a veure alguns fantàstics exemples de que pot fer l'Inkscape, veieu les [[Galleries|galleries]]. O perquè no aneu directament a, [http://www.inkscape.org/download.php baixar-vos-en una còpia], i proveu el [http://inkscape.org/doc/basic/tutorial-basic.html tutorial]!
{{Other languages
| en = About Inkscape
| ca = Quant a l'Inkscape
| de = UeberInkscape
| es = Acerca de Inkscape
| fr = A propos d'Inkscape
| pt = Sobre o Inkscape
  | ru = Об Inkscape
}}


Per a saber-ne més sobre l'Inkscape, veieu la [[InkscapeFeatures|llista de caracteístiques]] i la [[ProjectInfo|informació del projecte]].
L'Inkscape és una eina de dibuix de codi obert que utilitza el format ''scalable vector graphics'' (SVG)del World Wide Web Consortium ([[W3C]]). Entre les característiques SVG implementades s'inclouen formes bàsiques, camins, text, marcadors, clons, ''alpha blending'', transformacions, gradients, i agrupació. A més l'Inkscape també admet metadades Creative Commons, edició de nodes, capes, operacions complexes amb camins, text-sobre-camí, text-en-forma, i edició XML SVG. També importa de diversos formats com EPS, PostScript, JPEG, PNG, BMP, i TIFF i exporta a PNG així com a múltiples formats vectorials.
 
Per a veure alguns fantàstics exemples de que pot fer l'Inkscape, veieu les [[Galleries|galeries]].  O -perquè no- aneu directament a, [http://www.inkscape.org/download.php baixar-vos-en una còpia], i proveu el [http://inkscape.org/doc/basic/tutorial-basic.html tutorial]!
 
Per a saber-ne més sobre l'Inkscape, veieu la [[InkscapeFeatures|llista de característiques]] i la [[ProjectInfo|informació del projecte]].
 
[[Category:About Inkscape]]
[[Category:Català]]

Latest revision as of 08:23, 4 August 2016

As the wiki is now dedicated to Inkscape development (which is done exclusively in English), this page is no longer relevant here. All contents directed to normal users and deserving to be translated should now be on the main Inkscape website.

Other languages: العربية Català Česky Deutsch English Español Français Italiano 日本語 한국어 Polski Português Português do Brasil Русский Slovenčina 中文

L'Inkscape és una eina de dibuix de codi obert que utilitza el format scalable vector graphics (SVG)del World Wide Web Consortium (W3C). Entre les característiques SVG implementades s'inclouen formes bàsiques, camins, text, marcadors, clons, alpha blending, transformacions, gradients, i agrupació. A més l'Inkscape també admet metadades Creative Commons, edició de nodes, capes, operacions complexes amb camins, text-sobre-camí, text-en-forma, i edició XML SVG. També importa de diversos formats com EPS, PostScript, JPEG, PNG, BMP, i TIFF i exporta a PNG així com a múltiples formats vectorials.

Per a veure alguns fantàstics exemples de que pot fer l'Inkscape, veieu les galeries. O -perquè no- aneu directament a, baixar-vos-en una còpia, i proveu el tutorial!

Per a saber-ne més sobre l'Inkscape, veieu la llista de característiques i la informació del projecte.